Monday, 8 April 2013

BARISSSSS......!!!!!! DARI KANAN, NOMBOR!!!!!!Pemandangan sekitar ceramah DSAI malam tadi Ahad, 7 April 2013, di Kampun Wai, Seberang Ramai, Kuala Perlis. Hadirin sebenar lebih kurang 2,000 orang saja. Tapi, ramai pun pasai nak dengaq pengumuman calon PKR untuk PRU 13 di Negeri Perlis. Ketua PKR Perlis kata, Ketua Umum nak umum, tapi sampai ke sud, tak umum-umum pun. Yang duk ada, tuduh Najib dan Mahathir macam-macam. Banyak la hadirin yang kecewa dan balik awai sebaik sahaja Anuwat abis berucap. Tunggu bapak lagi kata depa. Ada yang kata, macam tengok Maharaja Liwak, asyik buat lawak pasai liwak saja. Sampai mengaku, lepas ni ada klip video main dengan lembu pulak. Ada ka patut.


Tapi duk habaq, kata hadirin mencecah 10,000 orang. Macam tweet kat ataih tu. Ya la, spesis syok sendiri la katakan. Tempat tu, bukan luas mana pun, paling banyak boleh isi dalam 4,000 orang. Biasa la, nak tunjuk depa boleh sambutan hangat la konon. Piiiiirrraaahhhh.....!!!! Maharaja Liwak ya, kut....????


Satu tak boleh miss dengan puak-puak Park Khatan ni. Jamban ada di mana-mana berhampiran depa. JAMBAN HARAPAN RAKYAT.........????

No comments:

Post a Comment